dijous, 13 de desembre del 2012

Informació (II)


En aquest punt de la realització del projecte, el funcionament del grup té una dinàmica diferent a l’anterior. Com és lògic, el fet d’haver après recursos nous i d’haver treballat més intensament en la informació que ha d’explicar cada apartat, ens proporciona aptituds noves en vers el treball en equip.

La metodologia a seguir ha estat més o menys la mateixa (la coordinadora del grup ens ha proporcionat en tot moment la informació necessària per a poder elaborar amb un ordre preestablert tot el contingut), així com també la distribució de les parts de cadascuna, en aquest cas però, cada membre del grup ha hagut d’intensificar la recerca mitjançant les direccions prèviament introduïdes a Zotero i ampliant-la si n’era necessari. Hi ha hagut apartats una mica més complicats de localitzar, o més aviat, trobar els que expliquessin allò concret que volíem incloure a la wiki.

A l'hora d'adjuntar la informació tant en la wiki com en el blog, hem valorat entre totes que la informació agregada sigués la correcta, i així poder observar si la idea plantejada seguia el mateix curs. En el resultat hem pogut comprovar que la idea prèvia que teniem havia seguit força el camí estipulat, amb algunes variacions corregides durant el transcurs d'aquests dies.

Fent una valoració general, la informació obtinguda de totes les membres del grup ha estat satisfactòria, tot i que encara queden moltes coses a repassar; i entre totes hem sigut capaces d’ajudar-nos per a poder elaborar bé la part “física” de la wiki, amb tot això també facilita moltíssim la bona relació que tenim entre nosaltres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada