dimecres, 9 de gener del 2013

Avis a futurs navegants




Aquesta assignatura és una de les més interactives que hem fet fins ara a la UOC.
En un principi, sobretot si no domineu gaire el món de l’informàtica, us semblarà francament complicada. D’una banda, al començar el curs els missatges del tutor semblaran  molt complexes perquè usarà termes nous per la majoria de vosaltres, de l’altra el fet de treballar en equip dóna a aquesta assignatura un plus d’estrès per la por de no està a l’altura i per saber que no tot depèn de l’esforç individual.
Al començament realitzareu exercicis que us ajudaran a familiaritzar-vos amb les eines digitals que utilitzareu durant el curs, fixeu-vos molt bé en els missatges que posa el tutor al taulell. Publicareu el vostre perfil, buscareu i creareu enllaços amb blogs del vostre gust... Coneixereu una mica millor els companys de l’aula a través d’un debat i d'una sèrie de preguntes al fòrum, haureu d’escollir-ne tres per formar un equip amb vosaltres i descobrireu , sorprenentment, que es poden crear uns llaços d’amistat molt forts.
Entre tots, podreu fer coses tan sorprenents com crear una wiki i  un blog i aconseguireu moure-us-hi còmodament!
Per tant, futurs navegants és molt important que per fer aquest camí no perdeu la il·lusió, penseu que no esteu sols, teniu els companys del grup, els companys de l’aula i el tutor que sempre estan allà en els moments més complicats  disposats a solucionar-vos els dubtes i  a encoratjar-vos.
Finalment, a poc a poc, vosaltres també us moureu a la xarxa com  no ho havíeu fet mai abans i fruireu fent-ho !
El grup Kafka us desitja  un bon viatge i estem plenament  convençudes que el  gaudireu molt.  

                                                                    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada