Sobre el grup


L’assignatura Competències TIC del grau de Llengua i Literatura Catalana ens ha permès des del començament de curs, mantenir contacte amb els diferents alumnes de l’aula. Vàrem començar amb una breu presentació individual al fòrum completada amb l’edició del nostre perfil que contenia una fotografia. La tria personal d’un blog i una wiki van servir per conèixer les nostres preferències i inclinacions culturals i, finalment, un debat obert a l’aula va facilitar les nostres relacions.

Tota aquesta informació va servir perquè decidíssim formar un grup literari posant-li, de comú acord, el nom de Kafka.


El grup Kafka està integrat per Gemma Guarro (Igualada), Núria Oller (Badalona), M-Anna Manresa (Barcelona) i Montserrat Vila (Estartit). La procedència , les diferències d’edat, els coneixements previs i les aficions molt variades (viatges, cultura popular, literatura, història i cinema entre d'altres), han contribuit a l’enriquiment del grup.

Estem molt contentes de treballar juntes en aquest projecte sobre Literatura Europea: criteris a favor i en contra. Aquest blog servirà per veure l’evolució del nostre treball en comú i posarà a prova la nostra capacitat de treballar en equip seguint uns criteris de planificació establerts, fent una bona gestió de carpetes i arxius, utilitzant un estil de grup així com una bona coordinació i sobretot una bona actitud de grup.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada