Presentació

Benvinguts tots i totes al nostre blog de literatura!


Aquest blog ha estat creat amb l'objectiu de mostrar els nostres avenços en el projecte de l'assignatura de Competències TIC, del grau de Llengua i literatura catalanes, que estem cursant a través de la Universitat Oberta de Catalunya.

En aquest espai compartirem l'evolució de la feina que dia a dia anem realitzant, les fases del projecte, quins problemes ens trobem, com els solucionem. En definitiva, el diari de treball.


El nostre projecte tractarà sobre les diverses etapes de literatura europea que han transcorregut al llarg del temps, i si al final, veient tota l'evolució podem parlar de literatura europea com a concepte clar, sense matisos.
La tria del projecte la varem tenir molt clara des del principi, les quatre volíem treballar entorn el concepte europeu literari.

Amb aquest espai esperem compartir amb tots vosaltres tot allò que realitzem cada dia, els dubtes que se'ns generen, com solucionem les situacions complexes, és a dir, tot el que envolta un treball en equip, que al cap i a la fi representa una experiència d'allò més enriquidora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada