dimarts, 18 de desembre del 2012

Autoavaluació del grup

 Treball en equip



El treball en equip és fonamental per enllestir la feina de manera ràpida i eficient, ja que entre nosaltres ens podem ajudar i suplir les deficiències que observem  dels companys.
Alguns dels punts a tractar durant aquesta Pac, han estat i són molt importants per enllestir el nostre projecte i, per bé que si ja el tenim molt avançat, acabar-lo i polir-lo és una tasca molt complicada.
La Bibliografia requereix l’esforç de tots els membres del grup per redactar-la, ja que cada una de nosaltres s’encarrega d’una part del treball, tot i que totes controlem i acordem cada una de les parts de les companyes.
La redacció de les  conclusions també ha de ser una part del projecte en la  què el grup ha d’estar més coordinat i d’acord perquè representen l’objectiu del treball, esperem que durant aquesta part totes estarem , com fins ara, donant-nos suport i solucionant els dubtes i problemes que puguin sorgir.
  




                                                                 


                                                                     



Planificació i gestió del projecte

El nostre projecte, a hores d’ara , requereix  la màxima atenció en la Bibliografia , en les Conclusions, en repassar tots els texts, afegir alguna fotografia  i acabar algun detall suggerit per el professor com alguna petita modificació en els  enllaços entre les pàgines de la wiki.
En aquest cas, ens hem de repartir la tasca de manera coherent i equitativa amb l’objectiu d’enllestir el projecte de manera satisfactòria. Ens plantegem que el resultat final sigui molt visual, és a dir molt agradable de llegir i amb un contingut breu però eficient , en el qual els enllaços permetin completar els nostres arguments.
Per tots aquests motius emprenem aquest últim tros de camí amb molta empenta i il·lusió. Esperem que la bona col·laboració i entesa que hem tingut fins ara continuï i s’enforteixi per arribar a assolir tots aquests propòsits de planificació i gestió.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada