dilluns, 31 de desembre del 2012

Informació







Una vegada decidit el tema a desenvolupar  i els rols designats a cadascuna de nosaltres vam començar a pensar amb l’estructura de la nostra wiki. Com havia de ser? Amb molt de text explicatiu o potser més visual? Finalment i de comú acord vam decidir que havia de ser agradable a la vista, amb fotografies que la il·lustressin i textos no gaire extensos, però ben sintetitzats que resumissin d’una manera entenedora i sense fer-se pesada, tot el contingut de cada apartat.

Totes ens vam posar a treballar fent una selecció de la informació que trobàvem, modificant en alguns casos textos que no ens acabaven d’agradar, i buscant fotografies que complementessin les parts de la wiki. Personalment podria dir, que anar-la dissenyant  ha estat una de les parts del nostre treball, en què més he gaudit.

La informació que hem extret de ZOTERO ha estat fonamental per donar forma al nostre projecte, tot i que també en alguns moments, ha resultat esgotadora, sobretot per les estones de tries i reunificació de dades. Finalment l’hi hem agregat fotografies i vídeos que l’han vestida fins a quedar estructurada segons el disseny previst en un principi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada