dimecres, 26 de desembre del 2012

Actitud digital cívica





L’actitud cívica en aquesta última part del nostre projecte, en què havíem de confeccionar una bibliografia de les pàgines web i altres eines utilitzades per la elaboració del nostre treball  ha estat un dels punts més importants d’aquesta PAC.

Fer les citacions de los fonts utilitzades d’una manera correcta per no cometre plagi, no és fàcil. Per això hem estat molt atentes a l’estil que ens demanava la UOC, i que correspon al format ISO-690.


Durant tot aquest procés hem anat aprenent la metodologia de cerca i tractament de la informació, procurant utilitzar fonts fiables que compleixin els requisits acadèmics adequats. Cal destacar també, que mantenir una actitud digital cívica fent les citacions correctes és també  mostrar un respecte envers les obres d’altres autors.

Per tant, en finalitzar aquesta darrera PAC, hem assolit uns coneixements a l’hora de fer recerques, citacions  i bibliografies que en un principi ens eren totalment desconegudes.





1 comentari:

  1. El descobriment del gestor bibliogràfic Zotero ha estat molt important per a totes nosaltres ja que no solament ens ha estat útil per la elaboració del nostre projecte, sinó que representa una eina que ens serà útil, no només per les altres assignatures de la UOC, sinó per la nostra vida professional

    ResponElimina